Sukelyas Lancashire Heelers

Since 1998

To see this page in English, please click here

Min of meer toevallig zijn we bij de Lancashire Heeler terecht gekomen als ons tweede ras. Intussen is het ons eerste, en enige, ras geworden.Op de foto's ziet u de zes honden die we op dit moment in huis hebben. 

Veteranen

Marple is op de leeftijd van vijftien en een half jaar overleden en Bangle op de eerbiedwaardige leeftijd van bijna zeventien. Daarom staan ze hier niet meer bij.

Intussen zijn er in de loop der jaren heel wat nieuwe Heelers bij gekomen. Van iedere hond ziet u een portret. Van boven naar beneden: Geena (McHeel's Geena-D, Finland, 2004), Abby (Marmalade's Dutch Diva, Finland, 2008, Cilla (Marmalade's Lydia Black, Finland, 2013) en Gimme (Axa's Horse of Shadowfax (Zweden, 2017). In de rechter kolom, van boven naar beneden: Lynne (Bellsmond Kindred Spirit, Engeland, 2011) en Calli (Sukelyas Calliope, eigen fok, 2013).

Nestjes

Na de nestjes hebben we nu uiteindelijk één pup erbij. Voor Daisy hebben namelijk we een uitstekend tehuis gevonden. Calli is gebleven en van haar hebben we in februari 2017 een nestje gehad van 6 puppies.