Sukelyas Lancashire Heelers

Since 1998

Trudi's loopniveau is weer als vanouds. Ze traint volop zonder stok en oefent zelfs zonder stok op het over latten heenstappen. De armbeweging lijkt te blijven en zelfs wat sterker te worden. We hebben een kracht van ca. 2 kg in haar hand gemeten, hetgeen ongeveer 10% is van normaal.

In februari begon Trudi succesvol te rijden met een scootmobiel. We hebben er eentje aangevraagd die in juli (jaja, zo snel gaat dat in Nederland) zou moeten komen.

Een belangrijke prestatie was onze vakantie in Hongarije. Juist, precies: we waren terug in ons geliefde Hongarije, op de camping in Kistelek waar we voorheen ook stonden! Iets heel aparts was toch wel dat een vriend voor Trudi een scootmobiel had gehuurd! We konden weer langs de Tisza wandelen, met de honden. Hoewel wandelen... niet voor Geena, kijk maar naar de foto.

De eerste oefeningen op straatmet de scootmobiel  waren erg succesvol. Trudi reed erg zeker. Er is er toen vrij snel een aangevraagd. 


Geena lijkt op de baas te lijken: waarom lopen als je kunt rijden. In Hongarije, tijdens de wandelingen aan de Tisza, maakte Geena er regelmatig gebruik van de geboden gelegenheid!